fi en sv

Taidetta kotiin ja julkiseen tilaan

Taiteilijat O:n jäsentaiteilijat edustavat laajasti nykykuvataidetta. Taiteilijat toteuttavat niin suuria julkisen taiteen teoksia kuin uniikkia piensarjatuotantoa.

Kuinka hankkia?

Verkosta

Jäsentaiteilijoiden omiin verkkokauppoihin pääset suoraan näistä linkeistä. Lisää jäsentemme ja muiden ornamolaisten verkkokauppoja löydät täältä: www.finnishdesigners.fi/verkkokaupat

Muita tapoja hankkia taidetta

Suoraan taiteilijoilta

Monilla taiteilijoilla on verkkosivut. Taiteilijat tekevät usein myös tilaustöitä. Mikäli mieleinen teos tai taiteilija löytyy, kannattaa ottaa taiteilijaan yhteyttä. Kaikki teokset eivät aina ole sivuilla esillä, ja juuri se sopiva voi löytyä taiteilijan kätköistä.

Linkkejä taiteilijoiden verkkosivuille löytyy Jäsenlistasta.

Ornamon Teosmyyntinäyttelystä

Ornamo järjestää keväisin Helsingissä Kaapelitehtaalla Teosmyyntinäyttelyn, jossa teoksiin pääsee helposti tutustumaan paikan päällä. Ornamon Teosmyynti on vuosittainen taideteollisen taiteen myyntitapahtuma, joka kerää ostajia ja alan toimijoita hankkimaan taidetta koteihin ja julkisiin tiloihin. Ornamon Teosmyynnissä on esillä laaja kattaus suomalaista taideteollista taidetta: pienoisveistoksia, koruja, keramiikka-, metalli-, lasi- ja tekstiilitaidetta sekä uniikkeja esineitä. Tapahtumasta ostaja saa teoksen heti mukaansa.

Teosmyyntinäyttelystä tiedotetaan alkuvuodesta Ornamon sivuilla.

Näyttelyistä

Jäsenten näyttelyistä löytyy tietoa taiteilijoiden omilta nettisivuilta. Taiteilijat O:n järjestämistä näyttelyistä kerromme yhdistyksen sivuilla ja somekanavissa.

TAIDElainaamoista

Useat jäsentaiteilijamme kuuluvat paikallisiin taiteilijaseuroihin. Monilla taiteilijaseuroilla on taidelainaamoja, joista lainaaminen tapahtuu kuukausijaksoissa ja vuokra riippuu teoksen hinnasta. Teoksen voi lunastaa omakseen kertaostona tai kuukausimaksua maksamalla kunnes teos on kokonaan maksettu.