Taiteilijat O
fi en sv

1.7. 2022

TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄ VOIPAALAN TAIDEKESKUKSESSA 20.8.

Taiteilijat O ry ja Tekstiilitaiteilijat TEXO ry:n yhteisen Paljain silmin -näyttelyn yhteydessä järjestetään jäsenille työhyvinvointipäivä lauantaina 20.8.2022.
Työhyvinvointipäivän päätapahtuma on sisustusarkkitehti, muutosvalmentaja Maaretta Tukiaisen ohjaama luomisprosessia vahvistava työpaja. Ohjelmaan kuuluu myös yhteinen lounas sekä näyttelyyn ja Voipaalan alueeseen tutustumista.

* * *

 

Työhyvinvointipäivä on osallistujille maksuton ja sisältää bussikuljetuksen Hämeenlinnasta Voipaalaan ja takaisin, sisäänpääsymaksun näyttelyyn sekä lounaan ja kahvin.

ILMOITTAUDU MUKAAN 8.8.2022 MENNESSÄ

Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautunutta/jäsenjärjestö. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä tiedot erityisruokavaliosta, Museokortista sekä sen, tuletko yhteiskuljetukseen mukaan Hämeenlinnasta. Mahdolliset peruutukset on tehtävä 15.8. mennessä osoitteeseen projects@artistso.fi

Ilmoittautumislinkki: https://www.survio.com/survey/d/J7I5Z1U8L6F9L5L2W

Päivä kustannetaan Taiteiljiat O:n saamasta Taiken erityisavustuksesta.

 

PÄIVÄN AIKATAULU

10.45 Bussikuljetus Hämeenlinnan linja-autoasema – Voipaalan taidekeskus
11.30 Lounas
12.15 Työpaja + kahvitauko sopivassa välissä
15.15 Näyttelyyn ja Voipaalan alueeseen vapaata tutustumista
16.00 Bussikuljetus Voipaalan taidekeskus – Hämeenlinnan linja-autoasema

Hämeenlinnaan pääsee Helsingin suunnasta parhaiten kyseisenä lauantaina Kampista kello 8.30 lähtevällä bussilla, joka saapuu Hämeenlinnaan kello 9.55. Yhteiskuljetusta odotellessa suosittelemme tutustumaan linja-autoaseman vieressä sijaitsevaan historialliseen Wetterhoffin taloon, jossa sijaitsee mm. Wetterhoff-myymälä sekä Cafe Hoffi. Lisätietoja löytää osoitteesta www.wetterhoff.fi.

Tampereen suunnasta saapuu Hämeenlinnaan bussi kello 10.40.


TYÖPAJA

Vapauta luovuutesi!

Kolme työkalua luomisprosessin onnistuneeseen läpivientiin

"Innostun nopeasti, mutta jonkin ajan päästä lässähtää, ja luovun ideasta.”
"Idean saatuani eksyn yksityiskohtien viidakkoon ja tekemisestäni katoaa ilo.”
"Jo alkuun pääsyssä kangertelee, koska tulevat esteet lannistavat, ja luovutan jo ennen kuin olen aloittanut."

Tunnistatko itsesi jostakin näistä? Ei hätää, sillä luovan prosessin onnistunut läpivienti edellyttää syvällistä itsetuntemusta ja monenlaisia mielen taitoja. Erityisen tärkeää on kyky vaihtaa prosessin aikana roolista toiseen ja ylläpitää luottamusta siihen, että jossain vaiheessa saa tekemänsä päätökseen.

Onneksi luovassa prosessissa tarpeelliset taidot eivät ole sisäsyntyisiä, vaikka persoonakohtaisia erojakin löytyy, vaan niitä voi oppia ja harjoitella, ja sitä kautta vahvistaa omaa ammatillista osaamistaan.

Työpajassa saat haltuun kolme konkreettista työkalua oman luovuutesi vahvistamiseen. Koulutuksen aikana pääset kokeilemaan ja harjoittelemaan niitä turvallisessa ilmapiirissä yhdessä muiden osallistujien kanssa. Saat aiheesta myös taustatietoa ja kuulet inspiroivia esimerkkitarinoita.

Muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen


Kouluttajana toimii sisustusarkkitehti, muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen, joka on kirjoittanut 15 kirjaa luovuudesta ja mielen taidoista, mm: Luova tauko - löydä oma tapasi elää (2018), Hyvän mielen koti (2021), Tärkeintä tänään (2018) sekä Hyvän mielen vuosi (2017). Koulutuksen viitekehyksenä on luovuuden ja positiivisen psykologian tutkimus sekä voimavaralähtöiset valmennuskäytänteet. Maaretta on myös juontanut podcast-sarjoja. Voit kuunnella hänen Hyvän mielen koti -podcastiaan täältä: https://open.spotify.com/episode/2ZwE8qrS7MZAtxdcmlx1aZ

Työpajaan osallistujien kesken arvotaan kirjapalkintona Maaretta Tukiaisen teos.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

 

kuva: Petra Veikkola