Taiteilijat O
fi en sv

5.3. 2021

Taiteilijat O ry hakee osa-aikaista hanketuottajaa

Haemme hanketuottajaa kuuden kuukauden työjaksolle 1.5. alkaen

* * *

Haemme osa-aikaista hanketuottajaa 6 kk työjaksolle 1.5.21 alkaen.

Työaika on 1 pv/vko touko-kesäkuussa ja 2 pv/vko elo-marraskuussa.

Hanketuottajan tehtäviin kuuluu Taiteilijat O ry:n nykyisten hankkeiden koordinointi, uusien hankkeiden edistäminen sekä viestintä. Yhdistyksen hankkeita ovat mm.  yhteisötaidehankkeet ja näyttelytoiminta, joista ajankohtaisia ovat yhteisnäyttely Fiber Art Swedenin kanssa Hanasaaren Kulttuurikeskuksessa sekä yhteisnäyttely Voipaalan Taidekeskuksessa TEXO ry:n kanssa. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii aiempaa kokemusta kulttuurihankkeiden tuottamisesta. Eduksi katsotaan myös markkinointi- ja viestintäosaaminen. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään ei vaadita aiempaa kokemusta Taiteilijat O ry:n toiminnasta, eikä yhdistyksen jäsenyyttä. Tuottaja tulee työskentelemään etänä sekä Ornamon toimistolla (Annankatu 16 B 35-36, 00120 Helsinki). Tuottaja toimii yhteistyössä toisen hanketuottajan, hanketyöryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Palkkaus touko-kesäkuu 600€/kk ja elo-marraskuu 1200 €/kk

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 26.3.2021 mennessä osoitteeseen taiteilijat.o.ry@gmail.com otsikolla: “Hakemus tuottajaksi”.

Tehtävään soveltuvien hakijoiden haastattelut pidetään viikolla 14.

 

Lisätietoja

Reetta Hiltunen Taiteilijat O pj.

ti-pe klo 10-12, 0407556263 

tai reetta@artistso.fi