Taiteilijat O
fi en

Haku kuukauden taiteilijaksi

Vuoden 2018 kuukauden taiteilijat valitsee näyttelijä Liisu Aurasmaa. Aurasmaa on Pohjanmaan taidetoimikunnan jäsen ja oman näyttelijätyönsä lisäksi kirjoittanut ja myös ohjannut draamaa. Toisen taiteen lajin edustajan toivomme löytävän uuden näkökulman tarinallisuuteen. Mikäli hakemuksia ei tule tarpeeksi, niin Kuukauden taiteilija -työryhmä ehdottaa jäsentaiteilijoistamme sopivaksi katsomiaan kuraattorille ja pyytää heiltä teoksia tarjolle. Taiteilijoita valitaan yhteensä kahdeksan, jotka esitellään Taiteilijat O:n verkkogalleriassa ja Facebook -sivulla sekä Ornamon lehdessä.

Teosten tarjoaminen

Taiteilija voi hakea 1 – 3 teoksella. Mukaan liitetään muutama lause, runo, laulun säkeistö tai video kertomaan teoksen syntyhistoriasta.
Kuva-aineistot ja tarinat lähetetään yhtenä pdf -tiedostona. Video- ja ääniteokset lisätään hakemukseen sähköisenä linkkinä. Teosehdotukset lähetetään Kuukauden taiteilija sähköpostiin: kk.taiteilijat@gmail.com

Hakuaika

Kuukauden taiteilija 2018 teosehdotukset on toimitettava viimeistään 15.9.2017 mennessä. Valinnoista ilmoitetaan valituille taiteilijoille marraskuun alussa.

Hyväksymällä valinnan kuukauden taiteilijaksi sitoutuu taiteilija toimittamaan tarvittavan aineiston verkkogalleriaan sekä Ornamon lehteen.


Lisätietoja: Kuukauden taiteilija -työryhmä: Leena Illukka, Laura Pehkonen, Veera Tamminen (kk.taiteilijat@gmail.com)